Imagination...

Saturday, July 10, 2010 4 comments
Setelah 147 hari tak balik kedah, aku amik cuti straight 17 hari sebab demam campak. Hehe..doktor yg ckp..aku nak kata aku campak teruk tak gak..cume simptom2 tue memang ada.Tak kisah la..asalkan aku dah sihat.Dah lama sangat duk kat umah..jadi malas lak nak balik.Tapi memikirkan keje2 aku yang tak start2 lagi tue..aku balik gak.Hehe..Nape tajuk entry aku sal imagination??Sebabnya aku imagine sal wedding day aku nanti.Kalau musim cuti sekolah je..banyak la undangan perkahwinan.Nak kahwin memang seronok,tapi kalau tak pandai budget..mahu botak kepala pas majlis.Sebab tue aku cakap aku imagine.Tak tau la leh direalisasikan atau tak.Tapi kalau hati dah teringin nak wat camne kan??Nak tau ape yang aku imagine?? Aku teringin benda2 kat bawah yang aku senarai nie:
1. Nak tema wedding silver ngan pink..cute2..=)
2. Nak ader walkway atau carpet merah.. wah..dah macam anak kerabat plak..
3. Aku nak pelamin mini kat umah..tue pun untuk tangkap gambar pas akad nikah sebabnye mak aku tak bagi bersanding
4. Nak ader pintu gerbang sebelum walkway
5. Nak wat kat dewan..nak hias meja mkn beradap..nak wat skirting seme2 meja tetamu warna putih..meja vip of coz kaler pink..hehe
6. Nak ader pengiring2 yang pakai baju kelabu dan pink..pastu sekali ngan flower girl..mesti comey..
7. Nak wat photoshots wedding kat sawah dan air terjun..

8. Aku nak pengantin lelaki pakai sut..hihi..

Setakat nie..yang tue je la aku imagine..tatau la plak kalau ader tambahan lain lagi pasnie..hehe..Hope imagination aku jadi realiti.Best gak.. 





                                          Contoh walkway yang aku cilok dari laman web lain

                                                    Baju pengantin kombinasi kaler grey n pink..







4 comments:

  • Anonymous said...

    [url=http://www.ukgamingstore.co.uk/]cheap gaming pc[/url]

    [url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i7-gaming-computers]core i7 gaming computer uk[/url]

    [url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i7-gaming-laptops]intel core i7 gaming laptop uk[/url]

    [url=http://www.ukgamingstore.co.uk/gaming-mouses]gaming mouses uk[/url]

 

©Copyright 2011 Ini Kisah Kami ;) | QQB

Web Analytics