Happy Day....

Lama jugak x update blog nie. Semuanya disebabkan kesibukan membuat persiapan untuk"PSM Presentation". Dalam kesibukan PSM nie, ak...

3 on 3 Super Slam

Tiba-tiba jadi rajin plak nak update blog nie...Nie pon sebab tgk blog  AM HyFLyeR  baru update so aku pon mengedit la gambar skejap untuk...

Uik...besornye kepala aku

Haha....Gembiranye aku bler dapat email dari bro shairul. Bagi sape2 yg x knal bro shairul, die nie adalah seorang e-caturist. So,baru2 nie ...

Kekasih gelapku....

Lirik Lagu Irwansyah - Camelia --------------------------------- Camelia maafkanlah aku Karena ku tak bisa temani tidurmu Camelia lupaka...

Adehhh....x dapat nk buka file?

Openwith.org is a free app that helps you to open unknown file types. You just simply right click at the unknown file and click at “How do ...

Photography is not easy....

"A Picture Is Worth A Thousand Words" . Enjoy Guys ,

Hari ini dalam sejarah....

UuuWwwwAAaaa.....aku sedih. Hari ni aku dah failed ujian memandu kereta. Tak nak cter banyak sangat r kat sini. Ujian disekol...

Maulidur Rasul 1430H

Al Mizan - Junjungan Mulia ------------------------------------ Tercipta satu lembaran sejarah Di tanah suci Kota Mekah Hari yan...

Sepetang di ZoO Mini Teruntum..

Buat pertama kalinya aku tahu yg kuantan ade ZoO... Huhu...nama jer duk kuantan 4 tahun tapi xpnah pergi. So smlm (7 mac 09) aku ngan zu...
 

©Copyright 2011 Ini Kisah Kami ;) | QQB

Web Analytics